Home Vanzari combine agricole
Vanzari combine agricole
Vanzari combine agricole PDF Imprimare Email
Vanzari combine agricole
Scris de adrian86   
Marţi, 01 Martie 2011 14:21
Piata vanzarilor de combine agricole a inceput sa fie din ce in ce mai intensa in ultimii ani in tara noastra. Aparitia de noi modele care ofera diferite caracteristici noi si dorinta agricultorilor de realizare a unor munci cat mai eficiente si de o calitate superioara, sunt motivele care au dus la dezovltarea pietei de vanzari a combinelor agricole.

Vanzarile combinelor agricole atat noi cat si second hand s-au intensificat odata cu dorinta agricultorului de a realiza muncile agricole intr-un timp cat mai scurt. Asa cum bine auziti zi de zi “timpul costa bani”, iar agricultorii au mers si ei pe acelasi principiu. Acum 100 de ani sarcinile pe care o combina le realizeaza in cateva ore, erau efectuate manual de un numar urias de muncitori pe parcurusl a catorva zile.

Totusi in prezent piata vanzarilor combinelor agricole second hand este mult mai activa deoarece impica un numar mult mai mare de mici fermieri care doresc sa-si usureze sarcinile prin achizitionarea unui asemenea utilaj. Piata vanzarilor combinelor agricole este este impartita de cativa producatori foarte importanti: Class, New Hollands , John Deere si Case IH.

Atfel ca odata cu evolutia tehnologica tot mai intensa din ultimii ani piata vanzarilor combinelor agricole va fi din ce in ce mai animata prin aparitia de noi optiuni si facilitati care ajuta la usurarea sarcinilor in special cele ale recoltatului.
 


Sondaje

Ai muncit vreodata la camp?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com