Home Combine agricole second hand
Combine agricole second hand
Combine agricole second hand PDF Imprimare Email
Combine agricole second hand
Scris de adrian86   
Marţi, 01 Martie 2011 14:20
Combinele agricole second-hand reprezinta o buna modalitate de a economisi niste bani in cazul in care doriti achizitionarea unui asemenea utilaj. In cazul in care suprafata pe care doriti sa folositi utilajul nu este foarte mare, nu este foarte indicat sa achizitionati o combina noua, ci mai degraba o combina agricola second hand, deoarece este mai rentabil. Nu are rost sa investiti pentru inceput o suma importanta de bani intr-o combina care nu o veti folosi foarte mult pentru a amortza investitia.

Combinele agricole second hand sunt preferate in general de micii fermieri, cei care nu isi permit achizitionarea unei combine noi noute. Combinele agricole second hand nu sunt greu de gasit... acestea putand fi descoperite si in cadrul marilor companii agricole care doresc sa-si modernizeze echipamentele sau sa-si inoiasca parcul de utilaje agricole.

In cazul in care cunosteti asemenea companii va puteti interesa daca acestea au disponibile spre vanzare vreo combina agricola second-hand . Daca au, va puteti interesa despre datele tehnice si despre pretul care vor sa-l obitna pe combina agricola second hand.

O alta modalitate de achizitionare a unei combine agricole second hand este internetul, care este probabil cea mai eficienta modalitate de cautare a unor produse. Cautand combine agricole second hand puteti gasi numeroase oferte, unele mai bune, altele mai putin bune. Veti avea de unde alege o combina care sa vi se potriveasca.

Pentru achizitionarea atat de pe internet cat si de la un parc de utilaje agricole a unei combine agricole second, este necesara o cercetare preliminara despre combinele agricole second hand. va trebui sa stiti exact ceea ce va trebuie si ce sarcini va trebui sa indeplineasca combina agricola second hand.
 


Sondaje

Ai muncit vreodata la camp?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com